Reserveren
Reserveren
Surf
Center
Paal 9
Golfsurfen & kitesurfen
slide-detail1
slide-detail2
slide-detail3
image00016

Golfsurfen

Golfsurfen is voor alle leeftijden, je bent nooit te oud om te leren surfen.

"Surf through generation” is onze slogan en die van Pukas softop boards. De boards zijn ontwikkeld om het leren surfen voor jong en oud zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Onze surf lessen duren anderhalf uur (inclusief board&wetsuit). Je krijgt eerst een korte introductie over de techniek en veiligheidsregels op het strand. Daarna gaan we samen het water in om de golven te pakken!

Het is ook mogelijk om voor meerdere lessen te boeken met een kortingsregeling aanwezig.

Je kan ook softtop & hardtop board en wetsuit huren.

Image
BalealSurfCamp-green-wave-surfschool-1
surf-lessons-1 result
A37X8370 groms
GOPR6256

Prijzen

Soort

les

privé les

huur softop board

huur wetsuit

Uur

1,5

1,5

1

1

Kosten

€ 25,-

€ 65,-

€ 10,-

€ 5,-

surftips

"Het ziet er zo makkelijk uit." Een vaak gehoorde term wanneer je staat te kijken. Niets is minder waar. Surfen op een golf is één van de mooiste dingen die er bestaat, maar voordat je zover bent gaat er veel oefening aan vooraf.

De juiste plaats op je board

Het is belangrijk de juiste plaats op je board te vinden. Als je te ver naar achteren ligt, komt de neus van je board omhoog en kom je niet vooruit tijdens het paddelen.

Als je te ver naar voren ligt, steekt je neus in het water en kom je ook niet vooruit.

Als je de juiste positie hebt gevonden zul je dit merken doordat je veel stabieler op je board kan blijven liggen. Zoek een referentiepunt op je board, zodat je gemakkelijk weer dezelfde positie terug vindt.

Hou je rug hol

Door je rug hol te houden komen je schouders goed los van het board. Hierdoor hou je goed overzicht op wat er voor je gebeurt en het verhoogd de stabiliteit. In het begin zal dit zwaar aanvoelen, maar na verloop van tijd zijn je spieren getraind en gaat het makkelijker.

Lange krachtige slagen

Maak lange krachtige slagen tijdens het paddelen. Hierdoor kom je snel vooruit en gebruik je je energie het efficiëntst. Probeer niet te snel te paddelen, maar laat je board uitdrijven.

Alles went

In het begin zal het paddelen en surfen zwaar zijn. Je loopt ook niet zonder training een marathon. Als je vaak genoeg surft went je lichaam er vanzelf aan en worden je spieren fit.

Boek hier online uw surfles!

Reserveren
Reserveren
Image
Image
Image

SURF CENTER PAAL 9
HOORNDERSLAG 8
1797 RT DEN HOORN, TEXEL
surfcenterpaal9@gmail.com

Image
Image
Image
Image

WEBSITE EN TECHNIEK DOOR WEBJONGENS